No.301, 3e verdieping, A6-gebouw, Taizhong Industrial Park, nr. 6 Xinfeng Road, Longgang-district, Shenzhen, China
Thuis

ChingKong Technology Co.Ltd

Uitstekend apparaat. De werken zoals geadverteerd. Het het dragen geval is het geld de moeite waard en ook goed gemaakt. Zeer gelukkig met deze aankoop. Ik kocht het voor gebruik in het klaslokaal en ik heb het gevonden om het verbazen in zo veel andere milieu's te werken.

—— Tony Macke

De prijs is hoger dan andere modellen, maar perfect gadget dat ik ooit heb gezien. krachtiger, de Werken goed. Als het!

—— Michael Carcia

Het ontwerp van deze stoorzender is werkelijk verschillend en aardig. Ik houd van het ontwerp en van zijn kleur.

—— Laumea

De professionele fabrikanten, die OEM/ODM-de diensten verlenen, losten het probleem van onze offerte op,

—— William

Ik ben online Chatten Nu

ChingKong Technology Co.Ltd

1 2 3
ChingKong Technology Co.Ltd ChingKong Technology Co.Ltd ChingKong Technology Co.Ltd
Kantoor workshop Testende Zaal

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : CKJ
Aantal werknemers : 10~30
Jaarlijkse omzet : 150-250
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 80% - 90%

Beperkt de Technologieco. van Chingskong. is originele fabrikant van Hongkong met eigen fabriek in Shenzhen, in 2010 gevestigd, zich concentreert op de ontwikkeling en van van productie elektronische veiligheidsvoorzieningen en telecommunicatie Antenneproducten.

 

Vandaag, is Ching Kong professionele geëngageerd zich te ontwikkelen, te vervaardigen en verkopend een waaier van multibandrf stoorzender. Bij zich het verzetten van de tegen altijd groeiende bedreiging van geïmproviseerde explosiemiddelen met afstandsbediening (RCIEDs), heeft Ching Kong zwaar in de ontwikkeling van een waaier van Overzicht geïnvesteerd. Het Blokkerende systeem van voertuigen, Draagbare/Tactische Stoorzenders, Stationaire stoorzender, Bomstoorzenders, rf-stoorzenders, Cellphone-stoorzenders, GPS-Stoorzenders, WiFi/Bluetooth-signaalstoorzenders, Douane/Ambassade het Blokkeren Oplossingen, Draagbaar Stoorzendersysteem, Gevangenis Blokkerend systeem, Handbediende Stoorzendersoplossingen, Spionuav Hommels verdedigt Systeem etc., voor de bescherming van troepenvervoer, Militaire en p-olicecontroleposten, grote Regeringsondernemingen, Van Bomopruimingsploegen en VIP konvooien. Ching Kong biedt ook heel wat draadloze apparaten van het Signaalversterker van de Celtelefoon (Spanningsverhoger), VCO, Adapterproducten aan, enz.,


Wij hebben sterke en uitstekende R&D-groep die aan het onderzoek en de ontwikkeling van onze nieuwe producten wijdde. Onze ingenieur is hoofdzakelijk van Universiteit of de belangrijke bedrijven in de telecommunicatieindustrieën, zoals Huawei-Technologieënco., Ltd. Wij helpen klanten succes bereiken die, die hoogst aan mensen in ons bedrijf denken, voortreffelijkheid nastreven, tot ons land bijdragen en verdiensten van innovatief erven, ijverig, nauwkeurig en praktisch. Wij zijn consument-georiënteerd en doen ons beste het tevredenstellen van producten aan klanten aanbieden.

 

Waar worden wij gevestigd?

Adres: Derde Verdieping, de Bouw A6, Taizhong-Industrieterrein, Road van No.6 Xinfeng, Longgang-District, Shenzhen, China

 

Wij hebben wat van Ontwerpoctrooi & Inspectierapport van Chinese Overheidspolitiedienst die wordt verklaard:

  


 

Contactgegevens
ChingKong Technology Co.Ltd

Contactpersoon: Mr. Kevin Chen

Tel.: 86-13392813117

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)